תחומי התמחות

הסכמי ממון לזוגות נשואים ולידועים בציבור - להסכמי ממון חשיבות רבה:

  • הגנה על רכושם הפרטי של הצדדים, רכוש איתו הגיעו לזוגיות
  • בקרות משבר, חס וחלילה, ניתן לפנות לאמור בהסכם ובכך לחסוך כספים רבים וסבל נפשי על הליכים משפטיים
  • הסכם ממון לידועים בציבור יגדיר את הרכוש המשותף

הסכמי גירושין

בניית הסכמי גירושין הוגנים בהסכמת שני הצדדים תוך שימת דגש על צורכי הצדדים וטובת הילדים. בניית הסכם עליו מסכימים שני בני הזוג עדיף על הגעה להסכם באמצעות בית המשפט. הסכם הדדי מקצר את ההליך, מוזיל את ההליך ופוגע כמה שיותר פחות בצדדים ובילדיהם.

יצוג בבתי הדין ובתי משפט לענייני משפחה

ייצוג בבתי הדין ובתי משפט לענייני משפחה – ליווי אישי בכל התהליך המורכב והטעון רגשית של הגירושין / התרת נישואין, ייצוג בבית הדין הרבני ובבית המשפט לענייני משפחה.

ייפוי כוח מתמשך

מעניק את הכוח למייפה לבחור מי ייצג את האינטרסים שלו, הפיזיים-רפואיים והכלכליים, באופן המיטבי במקרה בו יאבד את האפשרות לשלוט על המתרחש סביבו. עד כה בית המשפט הוא שקבע זאת בהליך של אפוטרופסות וכעת ניתן לערוך את הייפוי כוח במשרד באופן מקוון.

אפוטרופסות

הליך המתקיים בבית המשפט לענייני משפחה ומתאים לחולים שכבר נמצאים במצב של דימנציה או חוסר יכולת להחליט לגבי עצמם, ילדים עם מוגבלות (לקות פיזית, נפשית או שיכלית) אשר תלויים בהוריהם ועברו את גיל 18 ולהורים מבוגרים שרופא פסיכוגריאטר החליט כי אין הם יכולים לדאוג לעצמם והם למעשה אדם עם מוגבלות.

עריכת צוואות

יש חשיבות רבה לעריכת צוואות, עריכתן מונעת "מלחמות" עתידיות בין היורשים. צוואה היא למעשה המילה אחרונה של המצווה והדרך להביע את רצונו לאחר מותו. צוואות הדדיות ופרטניות תוך הקשבה ושימת לב מירבית לפרטים הקטנים אך החשובים מאוד למצווה.

מזונות אישה

מזונות נפסקים בדרך כלל לתקופה שבין מועד הפרידה ועד אשר האישה מקבלת את הגט. יש מקרים בהם יפסקו לאשה מזונות אף אם לא קרתה הפרידה הפיזית ובני הזוג עדיין מתגוררים תחת קורת גג אחת, לדוגמה כאשר אין שיתוף בחשבונות הבנק והבעל היה המפרנס היחידי.

מזונות ילדים

אלו מזונות שיתקבלו עבור הילדים ובהתאם לצרכים שלהם. גובה מזונות הילדים ייקבע על ידי בית המשפט לענייני משפחה לאחר הוכחת ההוצאות. ניתן להגדיל או להפחית את דמי המזונות בהתאם לכל מקרה ונסיבותיו.

זמני שהייה (הסדרי ראייה)

בקשות לקיום זמני שהייה בין הורה לילדיו על כל ההיבטים המשתמעים מכך. יש זוגות אשר תתאים להם חזקה משותפת תוך שמירה על טובתם של הילדים וסדר יומם. יש שחזקה משותפת לא תתאים להם ולילדיהם ובמקרה זה יש להראות מהי טובתם של הילדים. לאחר ההחלטה בדבר מסגרת הסדרי השהיה ניתן יהיה להחליט על גובה המזונות. על פי פסיקה חדשה, היה ונקבע על חזקה משותפת, יכול שלא יהיו דמי מזונות מאחר שכל צד דואג לילדים בזמן שהם איתו/איתה. לשם כך יש לבדוק את הכנסות ההורים מול ההוצאות.

ייצוג בבתי הדין לעבודה

ליווי של עובדים ומעסיקים החל מן ההיכרות המעמיקה עם הלקוחות, מטרת הגשת התביעה או כתב ההגנה והחשוב מכל – מה חשוב להשיג, משמע – התוצאה אליה מבוקש להגיע. עד להגשת כתב הטענות אנו נעמיק את הקשר עם הלקוח או הלקוחה במטרה להבין את התיק עד לפרטים הקטנים. יש מקרים בהם התיק יסתיים בגישור, פישור, או בהחלטה של בית הדין לעבודה ויש מקרים בהם התיק ייסגר עוד לפני הגשת כתבי הטענות (כתב תביעה או כתב הגנה), בשלב שלאחר שליחת מכתב ההתראה, הכל בנסיבות העניין.

ייעוץ בהסכמי שכר

ייעוץ וגיבוש הסכמי שכר לעובדים / מעסיקים. בדיקת הסכמי שכר של עובדים בטרם קבלתם לעבודה כולל בדיקת זכויות קוגנטיות המופיעות בהסכם כגון: שכר, פנסיה, פיצויים, הבראה ועוד.

תביעות שכר וזכויות סוציאליות כולל פנסיה

ליווי אישי למעסיק ולעובד כולל חישובי שכר (חישוב שעות נוספות, ימי חג, חופשה שנתית, עמלות מכירה), הבראה, פנסיה ופיצויים וכל זכות אחרת – לעובדים ולמעסיקים. 

תביעות בגין שימוע ופיטורין שלא כדין

ייצוג עובדים ומעסיקים. לא מעט פעמים מעסיקים "מוותרים" על הליך שימוע הוגן ומפטרים עובדים מבלי שישמיעו את טיעוניהם – מדוע אין לפטר אותם. הליך כזה מנוגד לדין. מנגד, יש עובדים אשר מחליטים יום בהיר אחד לקום ולעזוב, ללא מתן התראה למעסיק וללא הודעה מראש תוך גרימת נזק כספי למעסיק. גם המעסיקים וגם העובדים ראויים לייצוג הולם שיביא לבית הדין את גירסתם.
דילוג לתוכן